Recepttips
Kollar på Sveriges Mästarkockar och en av deltagarna är Jennie som har bloggen och just nu har hon en liten tävling i sin blogg.
Så här kommer mitt bidrag - Tacopaj.
Börja med pajdegen:
4dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
50g margarin
1½ dl filmjölk
Blanda ihop allt till en deg. Tryck ut i en pajform. Förgrädda 10min i 225c
Fyllningen
600-700 g köttfärs
1½ påse tacokrydda
1 dl vatten
Bryn köttfärsen. Tillsätt vatten och kryddan. Koka så att köttfärsen blir ganska så torr.
Lägg i pajskalet.
Lägg ett lager tomater över köttfärsen.
Topping
2 dl creme fraich fetaost och soltorkade tomater.
4 msk majonäs
2 dl riven ost
Blanda allt och bred över tomaterna.
Grädda i 10-15min i 250c tills ytan fått fin färg.
Så här kommer mitt bidrag - Tacopaj.
Börja med pajdegen:
4dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
50g margarin
1½ dl filmjölk
Blanda ihop allt till en deg. Tryck ut i en pajform. Förgrädda 10min i 225c
Fyllningen
600-700 g köttfärs
1½ påse tacokrydda
1 dl vatten
Bryn köttfärsen. Tillsätt vatten och kryddan. Koka så att köttfärsen blir ganska så torr.
Lägg i pajskalet.
Lägg ett lager tomater över köttfärsen.
Topping
2 dl creme fraich fetaost och soltorkade tomater.
4 msk majonäs
2 dl riven ost
Blanda allt och bred över tomaterna.
Grädda i 10-15min i 250c tills ytan fått fin färg.
Trackback