Fler bilder från Helgen

                                          2007-04-30 @ 20:59:52

Miriam och jag innan vi skulle starta, Kong Christian Race -07
image55
Skönheten *host* Jag och Magnus, Kong Christian Race
image56
"Teamet" Lille Mats rally sprint -07
image57
Fika paus mellan Sp1 o Sp2 hela släkten.
image58
Fansen :O)
image59Nästa Generation Rallyförare/Co-driver!

                                          2007-04-29 @ 22:49:00
image54Rally heela helgen..

                                          2007-04-29 @ 22:33:32

Vår rallyhelg började redan i fredags då vi skulle besiktiga rallybilen i Kristianstad. Vi anlände vid 11:50 och skulle bara lasta av ? men icke? Bilen vägrade starta, den hade gått hur bra som helt dagen innan så vi lastade. Så det var bara till att öppna motorhuven och börja leta, efter 2½ timme och snälla bilprovare som hjälpte till gav vi upp, då hade vi bytt allt som det kunde varit utan fördelare. (Tack Magnus Forsman för lånet av delar) Så vi åkte hem till mina föräldrar för att meka vidare då det fanns en fördelar i ett garage i vinslöv, men fördelaren var det inte! Då var vi väldigt nära att ge upp och avanmäla oss till Lille Mats men beställde oss för att kolla så det inte var kabelbrott iaf. Men visst var det de, så vi ringde snabbt för att få en ny tid och det fick vi, Tack! Kopplade till släpen och begav oss mot Kristianstad, skulle precis svänga ut på 21:an *pang* vi tappade Rallybilen.. Vi hade glömt att lägga den i växel och dra handbromsen så när vi accelererade ramlade bilen av men som tur var stod framhjulen kvar på släpen.. kön växte bakom oss och vi kom varken fram eller tillbaka, men det löste sig genom att Daniel lyfte släpen och jag backade ner den, men det var några svettiga minuter innan vi kom därifrån. Efter det körde vi i rallybilen in till Kristianstad och besiktigade med blankpapper. Sen åkte vi hem och lämnade tillbaka Aimeé, tråkigt men nödvändigt,.. Efter det blev det pizza med familjen.


 

Lördag var det dags för kongen och jag skulle åka med Magnus Forsman startnr 173.
Körde tyvärr bara 2ss då ss 3 blev helt strucken och på ss4 strucken vi de 20 sista bilarna (p.g.a olycka) så där fick vi en en konsturerad (stavning?)tid. Men det gick bra och noterna funkade bra, sa Mange iaf. ;O) nej men det kändes bra. Men konstigt nog hade vi bara repor på min dörr och kofångaren var bara sönder på min sida haha..men som madde sa "jag har paddlar kanot med Magnus Forsman och det säger Allt!" haha.. I mål kom vi iaf. som 6:a av 9 imål o 11 startande.

Söndagen

Så till Lille Mats:

Körde fösta tävlingen med VOC:aren sen trädkramningen i ekratten , sletna sommardäck men skoj hade vi!

Sp1 gick hyfsat men tyvärr la intercomen av i första kurvan så jag fick peka och skrika hela rundan, i mål kom vi men tyvärr med trasig servo.

Sp2 (Utan servo men med intercom) gick ännu bättre och vi förbättrade oss med 8 sek.

Sp3 Hade vi bra tempo ändå tills första kullerstens vägbytet andra varvet där hade vi FÖR bra tempo och snurrade mitt framför publik och så klart M4S och Morgan Hansson , men det bjuder vi på för vi hade en riktigt rolig dag på P2. (Och vi hade faktiskt 1 sek bättre tid än första runda även om vi snurrade)


 

image51

Miriam och jag innan starten på Kongen

image52

Jag och Magnus och sveriges fulaste VOC.

image53
Jag och Daniel, Lille mats (Här snurrade vi sen)Vilken Jävla vecka...

                                          2007-04-27 @ 07:12:27
Börja med det värsta - Vårt liv... sen vi hämtade hem Aimeé så har inte vårt liv fungerat o inte hennes heller..
Första dagen gick bra... Men sen träffade hon Lennart och gjorde sina behov inne!! Tur man var på jobbet då..
Efter nån dag brydde sig inte Lennart mer men Aimeé blev bara "värre o värre" fortsätte att kissa inne, blev helt hysterisk så fort Lennart visade sig, gjorde utfall och skällde o yrlade.. O så fort jag eller Daniel bara reste på sig blev hon nervös och sprang fram o tillbaka...
Detta beteendet gjorde att verken jag eller Daniel mådde bra, vi blev nervös så fort hon var själv hemma (1 timme på morgonen) eller om hon bara gick ut i köket... mådde inte alls bra , mådde illa och fick ont i magen... och kände ingen glädje över henne längre..tyvärr för hon är jättesöt o go när hon är lugn...
Lite tråkigt är också att hon verkar inte vara uppfostrad , hon kan INTE sitt o ligg på kommando, lyssnar inte på sitt namn, inte van o gå i koppel.. mm.
Och nu i efterhand verkade det som om Kennelen bara ville bli av med henne... vi var där  ca 30 min sen fick vi Aimeé med oss hem... men INGET koppel, eller halsband inte nåt! lite dåligt..
 Men just nu har jag dåligt samvete.... för vem vet...hon o Lennart hade kanske blivit jättebra kompisar och hon kanske hade blivit mindre stirrig...men det får vi aldrig veta för vi lämnar tillbaka henne i kväll...för att få vårt "Liv" tillbaka..de senaste dagarna har det inte känns som vårt  "hus" , har  inte kunnat slappna av eller nåt...
Vill kunna ligga o mysa med Daniel o Lennart om kvällarna,.. inte va nervös för hon är själv i köket... så detta är nog det bästa beslutet även om det känns tungt..
Så om någon vill köpa lite hundgrejer till stoora hundar så har vi till salu..

Jajja...Över till det roliga...
Mitt nya jobb...Jobbar numera som TRÄINDUSTRIARBETARE på Swedwood och trivs faktiskt väldigt bra både med jobbet och att jobba natt...
Iaf. vi gör köksluckor och gardrobsdörrar till IKEA och hittentills har jag varit lite över allt, i slipen, lacken och på packerteringen...det är på packen jag ska va... står vid "Min" maskin och packerterar hela nätterna.. väldigt avkopplande.. bra musik i Mp3n.  Hinner tänka en massa...och sakna Daniel...för det sämsta med nattjobb är vi inte sover tillsamman längre...fast visst det är rätt trevligt med heeeela sängen för sig själv :O)


Rally!
Denna helgen blir det en massa rally... första Kongen där jag ska åka med Magnus Forsman och sen Lille Mats där jag!?! ska åka med Daniel...första tävlingen med FEF sen karossbytet...
Var i garaget igår  och fixade lite, sprintar till bältet, burstoppning på välvalda platser och satte dit min intercom.. och sen testade jag handbromsen på den :O)
Körde med den till Jobbet i onsdags med...gick jättebra tills jag försökte lägga i 5an ;o)
Och nu står hela ekipaget lastat på gården...ska hämta daniel i Liatorp vid 10:20 , ska bli spännade att köra allt själv.. har bara köpt släpen någon gång innan och så var det tomt...

Nähä...Nu till morgonen dilema, ska jag städa eller sova?
ska nog städa och packa först o sen ev. sova nån timme...är inte spec. trött..men det kommer väl..Tisdag va?

                                          2007-04-24 @ 18:44:40
Nackdelen med att jobba natt, vet inte vilken dag det är... men men...Annars går det bra... Var inte alls trött igår..skönt..
Var runt lite överallt.. borst-olle, lack, avbytare lack, borst-olle, packen, avbytare lacken och sen packen igen :O)

Går inte så bra med Aimeé . hon är fortfarande lite stirrig och nervös... men nu ligger hon ute och det verkar hon trivas med :O)

Strax mat sen blir med lite vila tillsammans med Älsklingen...innan det är dag för jobb igen...

Det värsta med att jobba natt eller ja det tråkigaste iaf, är att inte få sova tillsammans med Daniel längre.. ligga brevid honom kryp in i hans famn...pussas... det saknar jag mest av allt...

image50Nya bilder på Aimeé och Rallybilen :O)

                                          2007-04-23 @ 18:18:56

image48

image4906,25

                                          2007-04-23 @ 06:33:30
Är klockan nu..

Började nta jobbet igår kl 19:30, så har jobbat 10 timmar i natt..Lagom..men har faktiskt inte varit trött..
Har även hunnit med en promenad med Aimeé nu när jag kom hem... o nu ska jag sova lite tänkte ja..
image47Aimeé

                                          2007-04-22 @ 17:08:10
image46
Nu är hon hos oss :O)Vedklyvning med alla fingrar kvar..

                                          2007-04-22 @ 10:48:11
Ja för i år fick inte jag stå vid klyven haha..
Men däremot har jag massa av småsår i händerna som inte så så skoj..aj..
och grymträningsvärk i rygg o ben men men vi kan jag elda i 2 år utan bekymmer..
Vi körde in 2 lass och höll på ca 6 timmar så det gick ganska så snabbt..
Och vi hade en övervakare hela tiden...Lennart gick runt o tittade o luktade...mest spännande var rullbandet där veden åkte upp...spännande..men sen somnade han på höbalen inne i vedboden :O)


image43
Lennart ligger och sover på höbalen där inne :O)

image44

Och så avslutar vi med denna söta bild som mamma tagit på Lennart :O)
image45Dekaltrimning av Rallybil

                                          2007-04-22 @ 10:35:07

Dekaltrimning av rallybil...

Stolen sitter inte fast på bilden,
Daniel sitter inte så långt ner haha
image39

Och så namn på rutorna
image40


Nya Bagagelås som gör ont! Skraper upp höften
på den när jag skulle gå runt rallybilen
image41

Nya stänkskydd
image42Fredag....

                                          2007-04-20 @ 17:54:12
Jaha då var det fredag...

Jag och Daniel sov ända till 8 idag :o) Mysigt..
Sen gjorde jag inget vettigt förrän halv 12 när jag började på maten, kassler med sparris och ris mums..
Sen nu i e.m. har jag varit i Älmhult.. handlar hundmat, varit på IKEA och handlat till mammas dagis, handlar litelite på Willys, träffade Ronny och Ann-Marie där med... o sen körde jag till Tornets fsk och lämnade min timrapport, den var mager denna månaden men det gör inte så mycket..  Och Pratade lite med Carro som stängde idag..hon hade halva släkten på Swedwood :O)

Ikväll blir det Tacos till middag..Ändrade Planer..

                                          2007-04-20 @ 11:03:14
Gick o la mig går och somnade direkt.. men vid 12 vaknar jag vet inte varför men kollar iaf. mobilen, ett sms från Ronny "Är du vaken nattchefen undrar om han kan ringa dig nu"
Yrvaken som jag var svarade ja "Nu?" haha..
Ja, fick jag tillbaka då..
Skrev tillbaka "Ja jag är vaken" sen ringde telefonen, daniel svarade ute i vardagsrummet "Nej hon sover nog"
Men nej då jag var vaken :o)
Iaf. så ville han att jag börjar redan på SÖNDAG :o) , Kommer jobba natt, så bli skitskoj :O)

Torsdagen den 19 April - Vilken dag..

                                          2007-04-20 @ 10:57:30

Började lugnt.. åt frukost med Daniel..
Duschade och sen åkte vi till Älmhult.
Jag skulle till AMS och Daniel klippa sig.. Daniel hann även med AP däckservice..
Sen träffades vi på IKEA, stod och kollade på Hundsakerna när min mobil ringde..
Jobb! Kan du börja kl 11? - kl var 10 i 11 haha..
Ehh hmm..ja!
Betalade snabbt, tog en korv o sen skjutsade Daniel mig till Montessori skolan på Linne..
Men sen hade de inget till mig på en hel timme..satt i deras personal rum säkert 40 min.
Sen var jag "Lärarassisten"  för 3-4an , de hade geomitri och sen Engelska.. efter det gick jag över till Fritids..
Gick bra, sen var kl 16, och den andra fröken skulle gå hem o det var 16! barn kvar - Jippe..Men hon var snäll o stannade tills de flesta gått hem vid 16:20.
Barn är så roliga...vi satt o åt mellanmål när utfrågningen började:
- Har du nån man?
- Bor ni ihop?
- Sover ni i samma säng?
- Brukar ni pussas?
- Sover ni NAKNA?
Haha.. vilka frågor man fick..


Sen körde jag hem - i en silverfärgad Saab 9-5 Aero :o)
För när Daniel skjutsat mig till jobbet körde han hem...sen skulle han kommit bort med min bil innan han och Christer körde till jobbet, bara det att mina bilnyklar låg i min handväska! shit..
efter många om och men kom Daniel på att Tobbe var hemma så fick låna hans bil - TACK!

Hem och snabbt laga lite mat - Makaroner och Ädelostsås mums..
Sen var det arbetsintervju på Swedwood, gick bra så nu har jag sommarjobb där :o), börjar SENAST v. 24 och sen hela sommaren med ev. förlängning... Kul..Längtar  redan..ska bli så skönt att komma bort från ovissheten som man har som timvikarie..

Jobbade på tornets förskola igår.. gick bra, fast jag jobbade för 2 på eftermiddagen men men..blir så när de är sjuka.. stängde gjorde jag t.o.m.
Ett av mina barn bröt ihop när hon inte kom upp på gungan.. tog henne i min famn och satt med henne en stund och rätt som det var sov hon där , så söt... iaf. kom hennes pappa o skulle hämta henne o syrran, så jag erbjöd mig att bära ut henne i bilen , o tur var det för då bröt andra systern också ihop.. iaf. jag går mot grinden o pappan öppnar för mig, så står det en kille på 3år och tittar så säger han med stora ögon - Ska DU följa med HAN hem! Haha, kunde inte låta bli att skratta lite, nej jag ska bara lämna **** i bilen... haha...vilka idéer vissa barn få..

För ett tag sen satt jag och läste för barnen (3år) , vi ser på en bild där herr gris och sjögrisen pussas, så jag frågar om de brukar pussas, eller de känner nån som brukar pussas, så säger den ena flickan till mig - "Du kan få pussas med min pappa om du vill" haha jag tackade för inbjudan med tackade nej till förslaget, för va skulle Daniel säga då haha.. eller hans fru haha..

Ingen dag är tråkig när man jobbar med barn , kommer sakna det mina veckor på swedwood, men inkomst måste man ha..


Det var alles för ikväll... Till Helgen blir det vedklyvning och ska försöka hålla min fingrar bort från klyven iår.. om jag ena får står där iår, skrämde upp Älsklingen och svärfar  ganska så ordentligen fjol..så får väl stå o lägga veden på rullbandet.. och på söndag ska vi till Vinslöv...o Aime

Nu ska jag lyssna vidare på lugna favoriter....Saknar Daniel!

   

 

  image38     Hjärta       image37


Om jag dör idag dör jag lyckligt..
och då ska de spelas:
* Highway to Hell på begravningen
och alla ska bära rött!
Annas Trafikskola

                                          2007-04-17 @ 21:39:37
Idag har vi haft Annas trafikskola på Tornets fsk.
Päronbarnen tog cykelkörkort idag...
* Slalomkörning o backning
* Körning på linje
* Stopp!
och så 3st frågor.. och det gick alldelese utmärkt..

Annars så har jag jobbat 8 timmar, varit på volvo (typ 10 gång på 1 månad)
handlar på Maxi, hämtat ut paket till Daniel, stekt köttbullar och biffar :O)

Nä nu började Desperate Housewifes igen...Lite bilder från igår...

                                          2007-04-16 @ 06:48:49


Vi fikade ute i det fina vädret...
Vi, Daniels mamma,pappa, största lillebror, lillasyster och mormor.
Min mamma, pappa, lillebror, Jennie och mormor.. och så Lennart.
image28

Vi promenerade bort till Garaget...
image29

Så pappa fick prova sin stol....(och berättade lite rallyminnen)
image30

Och Mormor blev rallyförare för en stund :o)
(åhja ni ser rätt - Anders! sitter också där haha)
image31

Sen avslutade vi med grillning innan mamma,
pappa,lillebror,jennie och mormor skulle hem.
image32Älsklingen 24 år idag! :o)

                                          2007-04-15 @ 13:30:22
image25


image27 image26
"Sommar i Uthövdan"

                                          2007-04-14 @ 16:04:50

Ny torkvinda och första tvätten ute :o)
image22  Hästar är tillbaka....

image23

Min fin fina Ascona ;O)
image24Vinslöv underbara Vinslöv..

                                          2007-04-14 @ 10:50:40
Lämnade faktiskt Uthövdan i Torsdags :o)

Fixade lunch (Ciabatta) och körde sen till Kristianstad och lunchade med Marie på Volvo.. Skvallrade och sen körde jag hem till Vinslöv... Bort till Madde och Anton.. Tog en skön promenad i solen.. kollade på lite hus o så...Kollade Lansi och gick borton Mamma..Kollade Madde och Antons semesterbilder från Cran Canaria (avis)
Sen blev det skvaller med mormor :o) Hon är så rolig.. och efter det bjöd mamma på kvällsmat och efterrätt innan jag körde hem igen....Daniel var fortfarande i garaget så stannade till där... han fixade med vår nya släp..så ny funkar alla lamporna..Ja och i Onsdags var jag och Daniel i Borgsby utanför Lund och handlade grejer till rallybilen.. Nya stol till daniel, lås till bagaget, balaklava till Pappa och ett LICO förkläde till mig :o)
Blev en liten trevlig roadtrip även om jag fick 2 cheeseburgare utan ost!! torrt.. ville ju ha naturell cheeseburgare.. vilken miss och såg det inte förrän vi kört därifrån..


Och igår var det väldigt lugnt här hemma... gjorde inte allt för mycket innan kl 15.
Läste alla!?! våra morgontidningar ute i solen...mamma fick ett erbjudanade att man kunde ge bort norra skåne i 1 månad så nu har vi den med + Smålandsposten.
Lagade middag (Kyckling,ris o sås) lagom till Daniel kom hem..
Sen körde jag till Älmhult..hämtade mina beställda skor på tornets fsk. (har fått vik där varje ons, fram till sem)
vidare till volvo..men delarna hade inte kommit än.. och efter det blev det Maxi... Citroner, makaroner, gräddfil, majonäs, pärondryck, grillkrydda och en flintastek.

Sen bort till garaget en stund och pratade med daniel och hans familj.. o sen hem och surfa lite..
och till kvällsmat blev det smarriga varma mackor med Champinjoner mums..

Idag ska jag igentligen städa så daniel fyller 24 år imorgon och ska ha kalas kl 15, men roligare att sitta här och Daniel är ändå i garaget... och Lennart är ute och jagar kaninbebisar...därför han är så tjock.

Harald hade sett Lennart när han var nere i skogen, han kom gåendes med en kaninbebis i munnen.. usch.. kan inte se på lennart med samma ögon längre.. små söta kaninbebisar..
Fast vi har inga möss eller sorkar heller längre så han ligger verkligen i haha.. vår "Lille" Lennart Petersson Larsson.. O han fyller snart 1 år, den 5 Maj.


Mars 2007                Juni 2006 (Första dagen hos oss)Det luktar bajs...

                                          2007-04-11 @ 12:44:09
Svärfar har kört gödsel på åkern vid vårt...urk.. var ute med soporna och skulle ta in posten innan.. urk..

Är arbetslös idag med...så j-a trist... så får jag inget jobb imorgon drar jag ner till Vinslöv... trist o bara sitta hemma..
Ner och hälsa på Anton, som fått ny leksak... Får daniel höra det blir han avis haha..
Fast hans egna leksak är snart klar... Daniel kom hem från garaget med ett stort fånigt smile på läpparna igår - den startade haha.. och han hade t.o.m varit ute och testkört lite..
Får se om det blir , jönköping, kalmar eller trelleborg i e.m.
Voc:aren ska iaf. besiktigas den 27 och sen kör vi förhoppningvis Lille mats på söndagen den 29 :O)

Trädkramning Ekratten -05

Nya Lacken25års fest och Black Jack

                                          2007-04-10 @ 19:23:41
Blev en lyckad lördag..

Ann-Marie firade 25 år.
Även om vi var sist till festen och vi bor närmst haha,.. linneas äggjakt tog lite längre tid än beräknat..

Åt underbart god tacopaj mums...tog en massa flum kort.. o tiden gick jättesnabbt och hux flux var kl 23 och vi skulle åka till Balders och Black Jack..
Ja..hann med en runda hem i gummistövlar med.. en som lånat vår släp som kom och lämnade den.
Tyvärr var det inte så mycket folk på Balders men jag hade skoj ändå..
Sen åkte vi hem och hade efterfest hos Ronny och Ann-Marie ..åt Tacopaj igen...mums.
Sen att folk fick sår i öronen, för jag är så traggig det bjuder jag på haha..

Söndagen tog vi sovmorgon....sov till halv 2 :O)
Elmia och Balders...

                                          2007-04-07 @ 12:03:47
Blev en runda upp till Elmia igår.. Jag,Daniel, Marcus och Ronny... Trevligt med alldeles förmycket folk...
många fina bilar...men även många fula....

Var hemma igen vid halv5, grillade mums..och sen vid 8 körde vi bort till Balders för att jobba lite..
Bar flaskor och fyllde på i baren innan det öppnade sen stod jag i gardroben och Daniel var vakt.
Men vilket fiasko... Velvet på scen och det kom typ bara 150 pers... så vi hade det väldigt lugnt i gardroben.. Och Daniel hade det ännu lugnare.. Så vid 00,05 körde vi hem... var jätteskoj att jobba där och se allt roligt folk.. man undra va vissa tänker med när de klär på sig haha...
De var nöjda med oss, så vi får säkert jobba mer där :o)

Ikväll blir det mesto mer ös... först Ann-Maries 25års fest och sen blir det buss till Balders och Black Jack och 80 tals disco i källaren :o)

Ohh.. glömde berätta om torsdagen...
Var 40 års kalas i Bjära utanför Vinslöv.. helt okej..  jag och Mormor drack Minttu :o) Tur jag har mormor..
För höra lite om PRO danserna... verkar livat värre haha...värre än 14is björket..

Nä nu ska jag diska... innan jag ska in till Älmhult och hämta Ann-maries present :O)

Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart


Min Älskade MormorGLAD PÅSK!

                                          2007-04-05 @ 13:19:25
Dessa fina bilder tog vi i f.m haha.. Tjusigt va??

"Nu dra vi till Blåkulla, Lennart o ja.."

image9


image11
Och så Lennart som Påskkärring...
image10Skärtorsdag..

                                          2007-04-05 @ 11:11:14
Kvasten är putsad och Lennart redo så snart bär det iväg till Blåkulla ;o)
eller ja, iaf. till Bjära..Min Morbrors Sambo Maria fyller Tant (40år)

Har varit väldigt lugnt...jobbade i måndags sen har jag inte jobbat mera...så jag har varit en sån där "Desperate Housewife" haha..
i Tisdag gjorde jag inte alltförmycket,  planterade lite blommor, städade o så.. och sen på kvällen var det Styrelsemöte med Älmhults MK, mitt första möte sen jag blev invald.

Igår hände det desto mer :O) , Var uppe vid 7, satt här en liten stund, Daniel körde till garaget och sen hade jag middagen färdig när han kom hem , åt sen körde han till jobbet.. Sen ringde Linnea och frågade om jag ville följa med på marknad, o jag skulle ändå ner och handla så det passade bra.
Hämtade Linnea och hennes kompis Josefine efter skolan vid 14, sen köpte jag en födelesedagspresent till Daniel, beställde present till Ann-Marie, gick lite på marknaden, åt munk, körde bort till Volvo och beställde delar till Rallybilen..och sen avslutade vi med Maxi och lite shopping.

Sen körde jag och Linnea hem och jag var så seriös så jag gjorde egna köttbullar och biffar, så här till påsk. Efter det gjorde jag inte så mycket...skjutsade hem Linnea, kollade på Men in trees, pratade lite med Offe på msn, drack en underbart god cider :o)

Sen tänkte jag massa ljus i sovrummet, tog på nattlinnet och väntade in Daniel..
Precis när han kom hem hoppade Lennart upp i sängen, så när Daniel kom in låg vi båda 2 och försökte se porriga ut haha..


Och idag har jag inte gjort mycket heller än...eller jo, telefonen ringde - Jippe tänkte ja..Jobb på G.
Men då var det bara Linnea som glömt sin skolväska i min bil...så det var bara till att gå upp o köra bort med den..
Och så har jag tagit in posten idag...fått min Licens :o)


Nä om man skulle ta och äta lite frukost..

(Var den bra Marie? hehe)Lennart och en av hans många "Ställningar"

image8Every breath you take..

                                          2007-04-02 @ 20:35:32
Sitter i min ensamhet och det är så skönt... Tv är avstängd, mobilen vet jag inte ens var är, förmodligen i handväskan.. och lyssnar på massa bra musik....Visst jag saknar Daniel - men va sköna dessa kvällar är..då jag får vara själv..

Jag har jobbat idag, lite efter mitt inlägg imorse ringde det "Privat nummer" Whoohoo nu ska det jobbas.. Blev en liten stund på 5,5 timmar på Liljebackens förskola. Jättekul att komma till en annan förskola..men fick ont i huvudet efter en stund.. mycket att se och lära på kort stund.. men det gick bra, vi påskpysslade o lekte på tomten.

Borde gjort en massa nu i eftermiddag , men har bara tagit det lugnt.. men ätit har jag iaf. ;o) Makaroner, kall kycklingfile med massa grillkrydda på och Majs.. mums..

  Pratat en massa på msn med en massa skojigt folk...

Ska nog gå o se om Lennart vill in, han har varit ute sen halv 8 imorse...tror han är ute o raggar ;o) Lennart med jättepungkulorna..

1 min senare, Lennart satt på trappan och väntade, så sött han är..Min lille kissemisse.. "Kär katt har många namn" även om Linneas smeknamn på honom "Renaldo" är hemskt..haha

Nä om man kanske skulle göra något vettigt...eller inte.. Det är ju måndag.. Skönt med kort veckan iaf.

På Torsdag blir det 40 års kalas, min morbrors sambo blir Tant haha..
Fredag blir det Elmia
Lördag blir det Fest! Med krypavstånd hem, Grannen har 25års fest och sen blir det buss till Balders och Back Jack - "i natt i natt"  och 80 tals disco i källaren... Ska bli riktigt skoj.
Söndag ska jag Sova!!
Måndag ska jag nog också sova...

Den största njutningen i livet är att göra det andra säger att man inte får

Årets första Asfalt rally :O)

                                          2007-04-02 @ 07:23:23
Kl är 07:05 och jag kan inte sova,, Mitt vik tog slut i fredag så nu går jag som timvikarie igen och de kan ringa när som helst..


Helgen:

Åkte tåg ner till Hässleholm på lördag förmiddag, åkte med en kändis.. han från Sveriges skönaste männiksor var med.. en man som åkte tåg och sminkade sig som en kvinna haha..

Iaf. ner till Hässleholm, träffade Marie.. Skulle lägga ner min väska i hennes bil Pang,  slog pannan i bagageluckan aj.
Sen gick vi lite i affärer, H&M, Vero moda, inspiration, Lindex, Ur och penn och Systemblolaget.
På ur och penn köpte vi team smycken (inte intim smycken haha) Och lika dana rosa/målflagge nyckelband Tjusigt värre.
Sen körde vi till Hörby, handlade lite snabbt på Konsum sen körde vi hem till Lägenheten och gjorde varma mackor.
Efter det blev det film, Pirates of the.... tvåan.. Rolig film men Marie somnade mitt i den haha.. Jag låg o skrattade och Marie låg tyst, Hmm...tänkte ja..har vi så olik humor men det hade vi inte :O)

Kvällsmat blev det på Offside tillsammans med Maries kompisar och sen åkte vi hem till Majsan och satt och snacka en bra stund innan sängen kallade.. somnade gott till ett bilprogram på tv.

Sen lämnade Marie mig redan halv 7 på morgonen, hon skulle vara i besiktningen... Jag fick lite sovmorgon.. vid halv 10 kom Daniel, mamma och Daniel pappa och hämtade mig sen körde vi till start och mål och köpte karta och program och spanade lite...

SP2 Blev första provet för oss... Och värst där var förbilen med Herr Blad :o) Vi såg alla där sen åkte vi och kollade på några bilar på SP5 innan vi åkte tillbaka till Lantmännen som nu vart SP7.

Blev en heldag i Hörby med rallytittande..

Sen körde vi hem till Vinslöv, där Daniel skulle kapa lite på mamma och pappas björkar.. Så jag fick lite påskris ;o) Efter det bjud mamma på pizza, blev en hel del rallysnack runt köksbordet haha..

Bort till Kimmen, madde och Anton sen en snabbis och hämtade Minttu :o) 2 flaskor t.o.m. som madde köpte på sin semesterresa.

Det var min helg... Längar till min första tävling nu...Tror det blir Kongen tillsammans med Magnus Forsman och skånes fulaste VOC ;o)

Ja, Daniels VOC är nylackad, blev klarblå...Tjusigt värre...

Nu ska jag äta frukost.

Jag och Marie - Ravlunda 2005

............................
    RSS 2.0............................