Helgen.

Då var ännu en helg över.
Vi åkte ner till Vinslöv på fredag, myste i soffan, handlade på ICA, bakade rulltårta sen kom Mamma hem så jag fick sova lite middag =) 3 timmar senare vaknade jag, gick en snabb pw , lånade laddare av madde sen packade jag ner rulltårtan och åkte till Erik i Köinge utanför Hörby.
Daniel och pappa var i tranås för att tacka av VD:n med en rejäl fest :o)
Tillsammans med Jim åt vi tacos och kollade incar från Hässleholm och Vimmerby.
Erik fick en grundkurs i hur Facebook funkar och så blev det en hel skitsnack ;o)
Kl 3 på natten var jag hemma i vinslöv igen, fick sovmorgon till kl 11 och efter lite frukost tog jag, pojkarna, mamma, lillebror och Jennie tåget till kristianstad.
1års present till lille Albin införskaffades, lite nytt rouge och en kjol fick också följa med.
Lunch på The house of bagels och sen tog vi tåget hemåt igen.
Packade ihop mina saker och sen åkte jag och Daniel hemåt Diö, pojkarna skulle sova en natt till i vinslöv.
En snabbis inom Älmhultsdagarna sen åkte vi hem och duschade och gjorde vid oss, Odd molly klänningen blev det och sen cyklade vi hem till Ola och Fanny för årets kräftskiva.
Det blev en lugn kräftskiva med en ammande och en jättehög gravid så vid 22:30 cyklade vi hemåt igen, möte upp Tobbe o Anna och sen åkte vi till Wärkstan (skulle nog åkte till speak easy istället) Bäst o passa på och ut och svira när det händer något i Älmhult och barnen är iväg.
Sovmorgon på söndagen då jag skulle jobba på natten sen hämtade vi barnen på IKEA vid 15.
Sen var det bara till o hem och byta om till träningskläderna för höstens första pass ZUMBA =)
Svårt men så roligt och jag cyklade hemåt genomsvettig!
Natten på jobbet blev inte lika rolig.... satt o avsynade hela natten, ont i kroppen och lite lättillamående och när sen min mobil dog var det en pina.... satt o funderade på TV-Svängen, nästa tävling med noter och fick en klump i magen...redan... fast bra o va lite nervös för det var jag knappt inför vimmerby o det gick ju som det gick...
Väl hemma kröp jag upp i soffan, Daniel lovade lämna barnen så jag gick o la mig.... en stund senare får jag ett sms från Daniel som undrar om det inte öppnar kl 6:30.
-jo!
Och det gör det i vanliga fall men idag hade de planeringsdag! Vi fick en lapp om det i JUNI! och jag glömde så klart skriva upp det i almenacka... och ingen lapp på förskolan som det brukar sitta.. men men nu löste det sig ändå då Ola och Fanny var hemma så pojkarna kunde vara där - Tack!!
Med mig är det lite bättre, ont fortfarnade ont i kroppen eller ja, det sitter i axlarna och nacken så gissar att det är lite sviterna efter rullningen så kom framigen :o(
Nu står lasangen i ugnen och vi väntar bara på att Daniel ska komma hem sen ska jag nog krypa ner igen, skippar träningen så jag kan jobba i natt.



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................