Blä på FK och Älmhults Kommun

Ibland blir man bara så trött på vissa saker, man fyller i papper och skickar in o grejar och ändå blir det fel *suck*

Förra veckan ringde dem från FK och meddelade lite snällt att jag fått för mycket utbetalt i dec och att de skulle skicka ett inbetalningskort.
3500kr!!!!

Jag fick 3 utbetalningar i dec (SP, FP, HP) Jag var sjukskriven 50% och täckte upp med föräldrardagar Tors-fre fram till 11dec då jag gick på Havandeskapspenningen.
Men de hade betalt ut hel sjukpenning så jag fick alltså 150% varje torsdag-fredag.
Då har jag ändå skickat in alla papper, fyllt i FD på internet  och ändå lyckades dem inte göra rätt!!
Dem kan ju glömma att jag betalar ränta på pengarna.

Och nu idag loggade jag in på internetbanken och ser att jag fått en faktura från Älmhult kommun = Kalle förskoleplats, det är bara det att han slutade den 18 dec!!
Så förmodligen har det blivit fel även på januari fakturan och vi betalat för mycket då han inte gick hela december och det inte går att utläsa på fakturan vilka dagar det gället (Vi kanske inte ens skulle betala nu i januari), och givetvis gick det inte att få tag på ansvarig i kommunen.
Jag lämnade in uppsagningpapperna i god tid (3mån innan tror jag det är) och Kalle blev "avtackad" på förskolan och ett nytt barn har fått hans plats..
Men de har kanske dåligt med pengar på kommuen...
Man tror ju givetvis att det blir rätt när det handlar om fakturor från kommunen..men tydligen måste man kolla ännu nogrannare!!!

Inte nog med att vi var tvunga att ha Kalle på förskolan (annars fick inte Daniel A-kassa) och betala MAXTAXA för 15 timmar i veckan.... och så nu detta...





Postat av: tessan

usch vad tråkigt det är när allt krånglar :(

hoppas det ordnar sig!!!!!



- jag gillar med att det är on o off knapp på handtaget, så smidigt , hoppas de slutar tjuta så som detn gjorde sist nu. ska ta den en runda nu o se ;P



kram

2010-02-02 @ 14:02:05
URL: http://mammatillenlitenprinsessa.blogg.se/
Postat av: Therese o Nellie

Haha ja mammas tips ska man lita på :)

Åh vad spännande, du får skvallr anär det är officiellt :) Melissa trodde rebecka R skulle ha snart, det kanske e hon hihi. Kram

2010-02-02 @ 20:34:44
URL: http://fesan.webblogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................