Kalle och Helgen

Kalle har ju bott hos sin Mormor och morfar hela helgen och haft det bra..

I Lördags var han första inne i Kristianstad och diggade till musikkåren och sen på kalas hos min Faster Åsa.
Och han verkar ha skött sig bra :O)

Läggningarna hade också gått bra...

Många har frågat om det inte kännts konstigt eller jobbigt att lämna bort honom över helgen men det tycker jag inte alls..

Första o främst så litar jag på min mamma till 100%  Hon vet hur kalle fungerar och är, hon vet hur hon ska trösta och vad han äter, tycker om och allt runt omkring.
Jag vet att när Kalle är hos dem får han 100% uppmärksamhet, något han inte får här hemma..för det är alltid något som ska göras, lagat mat, tvätta, städa osv.

Och så vill jag (vi) att Kalle ska känna att det är naturligt att åka ner till sin mormor och morfar och sova över, att han ska ha en egen relation till dem...


Kalle 17 timmar gammal inne på BB

När de kom hit så gick jag ut till bilen och tog upp han ur babyskyddet och hela han sken upp, mina lilla älskling...
Daniel fick ett likadan leende när vi gick in... men sen gick det 5 min sen ville han till mormor igen...då visste jag han haft det bra i Vinslöv... och vi kommer fortsätta lämna bort honom...med det intresset vi har, blir det ofta långa dagar ute i skogen eller på en serviceplats och ska då Daniel vara i besiktningen och jag åka har Kalle det 100 gånger bättre hos sin mormor och morfar... Kalle kommer även vara hos dem nån helg på semester...så jag och Daniel får va lite lediga från föräldraskapet... för det behöver man... jag tycker inte man är en dålig mamma/pappa bara för att man lämnar bort sitt/sina barn emellanåt

Men det är vad jag tycker...det finns säker många som tycker jag är en dålig mamma bara för att lämna bort Kalle för att utöva min hobby... Men rallyt kommer jag inte sluta med... för att va en bra mamma måste man må bra själv... och jag älskar att åka rally...
Åka i 100km på en smal grusväg , adrenalinet, folket..ja allt runt omkring.



Kalle var 2 mån när jag började åka igen och det gick skitbra... jag ammade innan, på servicen och efter... hade pumpat ut innan och tagit med men det behövdes aldrig..



Ja på tal om ammningen så slutade jag med det i fredags...och det har gått jättebra...
Innan han har krypit mot mig med öppen mun och dragit ner linnet men igår kväll gick det jättebra, han tryckte huvudet mot bröstet men inget mer och då fick han mat istället... och imorse var han nog lite sugen för han drog upp skjutdörren in till sovrummet där jag låg o sov :o)


 


Postat av: carolina

Du har helt rätt i det du skriver.. Jag tycker inte alls att du är en dålig mamma för de.. Mamma är du ändå alla dom andra 365 dagarna 24h om, om året. Å man måste ju vårda sin kärlek till sin sambo med. Se bara så många som skaffar barn å inom ett år så e dom ensamstående föräldrar. Å de kan jag tänka mig att dom gör kanske just inte så som ni har gjort. Att få vara själva en helg!

2009-05-12 @ 12:40:56
Postat av: miian

Klart ni är världens bästa förälrar trots att ni lämnar bort lillprinsen till mormor och morfar.

Kanske är det just därför ni är bästa föräldrar :)

Vi har ju inga speciella intressen som tar någon tid för oss och därför lämnar vi inte bort Lowa så ofta,det blir när det är nåt spec eller när vi måste jobba så får hon vara hos mormor några timmar.

Så skit i vad andra tycker.

Vi mår alla bra av miljöombyte ;)



Kram

2009-05-14 @ 19:39:42
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................