Måndag-Onsdag

Känns som evigheter sen jag skrev nåt längre här..

I Måndags var vi bara hemma Kalle o jag... busade och myste :o) Skippade Coren för en långpromenad med Daniel o vagnen (o Kalle så klart)

Tisdags var vi först hos BVC 9260gram och 71cm lång är vår lille sötnos nu
Sen åkte vi direkt hem till Olof och Helene där vi hade babyträff..
Vi åt god lunch, gick en runda i Haganäsparken och fikade..O barnen var aktiva!! Fast Kalle var rätt lugn.. Olof hade en gåstol som Kalle fick låna så då var han nöjd :o)


Elma, Kalle, Alicia, Olof och Erik.

Kl 4 körde vi och hämtade Daniel på jobbet, lämnade Mamma o Pappas dator till hans jobbarkompis som skulle fixa brännaren på den.. och sen skyndade vi oss hem för en köpare på V70n skulle komma..

Och äntligen fick vi den såld!!! Så skönt..o som andra bil köpte vi Daniels pappas 740..en röd raggarbil med regnr ORO haha..

I Onsdags var vi på Sagostund nere på Biblan...Kalle var jättegnällig hemma och borde igentligen sova när sagostunden var men han piggnade till och det gick bra.. spec. när hon läste sagorna då satt han som ett ljus i mitten o lyssnade..
När sen hon som höll i det sjungit avslutningsången så började Kalle klappa - Min lilla sötnos...då var jag en extra stolt Mamma.
Sen åt Kalle lite gröt innan jag packade ner honom i vagnen (han sov innan vi lämnat biblioteksområdet) och gick in mot centrum... började på Euronics där jag kollade in en ny mobiltelefon till mormor...Nästa stopp blev Lindex där jag hittade massor:
En klänning i jeansblått
Knästrumpor
BH
3st trosor
vantar och strumpor till Kalle
Present till Linnea.


i Älmhult finns 3st affärer som säljer barnkläder och givetvis besökte vi dem också..på Gardroben blev det ett par jeansknickers till Kalle och i Lejonhuset hade de 70% på SIA sortimentet så där köpte jag 4st paket servetter, en liten burk för framtida tänder och ett underlägg - allt med i blått med pirater på.

Sen gick vi bort till bilen och lämnade det och hämtade min jacka för hux flux började det snöa!! Sen kom Daniel ner på sin lunch så vi fick träffa honom några minuter sen avslutade vi shoppingen på Netto, då hade Kalle vaknat o han ville gärna kolla ALLT i korgen, gärna känna o smaka...

På kvällen hade jag Afro träningen men innan det lagade jag kvällsmat till bröderna Petersson - spagetti och köttfärssås med massor av lök (själv tål jag inte lök)
Träningen gick bra och jag kunde släppa loss mycket mer än sist.

Sen var det bara till o skynda sig hem, för Daniel o Tobbe skulle ner och träna Ki-box ,Kalle var lite gnällig men efter lite mammamys och gröt somnade han sött..







Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................