Gnäll

idag har varit en riktigt gnäll dag..

Kalle har inte velat sova..o när han väl somnat han har vaknat bara en liten stund senare..
Och där emellan har han bara gnällt o velat äta HELA TIDEN...

Och så klart skulle Daniel iväg med jobbet ikväll så han vara bara hemma 1 timme efter jobbet..

Men till slut somnade Kalle i min famn.. o har sovit där i 1½ timme..mysigt men varmt.. Nu ligger han iaf. i sin spjälsäng och så trött som jag är nu gör jag honom nog sällskap snart dock inte i spälsängen...

Jag skulle egentligen hälsa på på mitt jobb ikväll men efter den dagen orkar jag tyvärr inte...får åka dit när Kalle är på lite bättre humör..



Torsdag imorgon,, då står det Silverratten möte på schemat..så jag hoppas Kalle är på lite bättre humör imorgon för jag ska skriva klart inbjudan o fixa lite andra papper.

Sen på fredag blir det VC med Daniel igen...Han skar upp benet på 3 ställen i måndags o nu har det blivit inflammerat så han går på pencilin..
O efter det ska vi ner till Vinslöv o fira Pappa.

Sen på lördag är det dags för mig att inta högerstolen igen :o) Ska åka Dackefejden med Daniels bror Tobbe.. i C gr. E.
Mamma ska passa Kalle på service platsen, eftersom Daniel också ska tävla... idag testade vi mata med flaska o det gick bra.. har en hel del frusen bröstmjölk så det blir perfekt.

Ska bara leta fram mina klockor sen är jag redo...Fast kommer nog vara mer nervös nu när jag ska åka onotad för då hinner man ju se en massa...när jag rabblar noter tittar jag bara upp på rakorna o lite snabbt mellan svängarna.. men det blir säkert bra.. jag litar på Tobbe :o)
Kommer nog vara mer nervös över Daniel... han MÅSTE hålla sig på vägen.. inget kul o kolla 60 bilar senare o se en rullad "FEF"


På lördag är det jag som gör Tobbe sällskap och Kalle får åka service




Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................