After Eight Muffins
Till Tessan o alla ni andra baksugna:
100 g smör
2 ägg
2 ½ dl socker
½ dl kakao
1 3/4 dl mjöl
½ tsk bakpulver
1 msk kallt kaffe
6 after eight plattor
Garnering:
after eight plattor
Smält smöret.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda ner mjöl, kakao och bakpulver tillsammans med kaffet.
Skär after eight plattorna i bitar.
Vänd ner bitarna och smöret växelvis i smeten.
Fördela smeten i aluminiumformar.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader ca 13-15 min, beroende på hur kladdiga du vill ha dem.
Lägg en halv after eight platta på varje kaka direkt när de kommit ur ugnen.
100 g smör
2 ägg
2 ½ dl socker
½ dl kakao
1 3/4 dl mjöl
½ tsk bakpulver
1 msk kallt kaffe
6 after eight plattor
Garnering:
after eight plattor
Smält smöret.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda ner mjöl, kakao och bakpulver tillsammans med kaffet.
Skär after eight plattorna i bitar.
Vänd ner bitarna och smöret växelvis i smeten.
Fördela smeten i aluminiumformar.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader ca 13-15 min, beroende på hur kladdiga du vill ha dem.
Lägg en halv after eight platta på varje kaka direkt när de kommit ur ugnen.


Trackback