Ul

i Torsdag var det äntligen dags för ultraljud i Ljungby. Alldeles förtidigt ringde klockan men detta gången hade jag inga problem att stiga upp :O)

Med 10 min till godo satte vi oss ner utanför rummet inne på sjukhuset.

Väl inne vill inte bebisen visa sig riktigt och den gömde sig bakom moderkakan så hon kunde inte mäta riktigt så efter en stund fick vi gå ut och hon kom med 1L saft som jag skulle dricka..o jag drack och blev kissignödig snabbt men tror ni hon (Skriver hon för vet inte vad hon var) kom tillbaka? När det började bli väldigt jobbigt (Här hade Daniel rätt roligt att  åt mig när jag vankade fram o tillbaka) så gick jag och leta upp henne :O)

image712

Och med fylld blåsa kunde vi se bebisen mycket tydligen, och allt som skulle finnas fanns :o)
Så skönt o se men ändå så overkligt, ligger verkligen den i min mage? Är det VÅR bebis?..
Och det var en livligt liten plutt så inte låg stilla många sekunder, blir kanske en vilding som Daniel haha
Och givetvis fick vi några fina bilder med oss hem:
image713
En liten suddig bild på vår tummsugare :o)

Sen fick jag äntligen gå o kissa haha...sen begav vi oss till Lindex.. de hade så många söta kläder till bebis..lite retromönstrat som jag tycket är så fint..men jag handlade bara  (Fler) BH:ar då det är mer än magen som växer.. o alltid trevligt när man hittar massa på resan annars brukar så "stora" bh kosta en mindre förmögenhet, hittade även 2 "tantBh:ar" som jag kan ha på jobbet istället för sporttopp, så jag slipper gå runt o känna att de är på väg ut haha..

Sen avslutade vi med en lyxmiddag på Mc.D innan vi begav oss hemåt för att hämta V70n på Volvo och för lite sömn innan jobbet



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................