Borde sova

Kl är 05:30 och jag borde ligga andra sidan väggen i vår säng men jag kan inte sova...typiskt

Och om 4 timmar ska vi hjälpa Erica att flytta..

Igår hade vi myskväll här hemma, åt fläskfilé, klyftpotatis, champingjoner och fetaost sås..så gott..
Fast det var nära att det inte blev någon fläskfilé för jag kom bara 2 km innan första trädet låg över halva vägbanan och lite länge fram låg det ett över nästan hela men det gick o ta sig förbi, och när jag kom igen 20min senasre var det uppröjt och fint igen :o)

vi tittade även på svensson underhållningen en fredag - Lets Dance.. Karl-Petter är ju så skön..gammal rallyförare för ni som inte visste, men han avslutade sin karriär här i Älmhults skogarna med en brutal avåkning för ett antal år sedan.

Skulle egentligen träffats Lennart och Daniel föräldrar igår men Daniel pappa var sjuk (Maginfluensa) så jag fick inte komma..Skulle hämtat Daniel men Tobbe skjutsade hem honom o blåsten istället... Vi har lånat Tobbes 740 nu några dagar då vår V70 varit på Volvo för tanktömning =DYRT!! 

Hann även med ett skitsnack med Mormor, hon är mitt uppe i sin cellgift behandling och borde ta der lugnt men ändå håller hon på att riva sitt gamla uthus SJÄLV.
Vi har gjort en deal hon o jag, så fort cellgiftbehandlingen är klar ska hon sluta röka o lyckas hon så ska jag ta ut min piercing (Fast det ska jag nog göra ändå, men det behöver jag ju inte berätta för henne)
image711
Älskade Mormor


Postat av: Anna

Hej! En rekommendation för att hjälpa henne att sluta röka är att hon läser "sluta röka" boken. Vet inte exakt vad den heter men finns säkert på bokrean nu. Det funkar!! =)
ha det kanon kram

2008-02-24 @ 19:53:51

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................