Utkast: Kalles rallydebut ...

Kalles rallydebut gick jättebra...han såg 2st föråkare sen somnade han i sin Mormors famn och sov genom hela startfältet :o)

Men likabra o ta det från början.. Daniel lämnade hushåller vid halv 7 på morgonen..jag och Kalle tog sovmorgon.. 8:30 kom Mamma,Pappa och Kimmen och hämtade oss.

1 timme senare var vi framme vid Seghalla Nöje där Start o Mål var.. Lagom till Kalle skulle äta.




När det började dra ihop sig till start begav sig Jag,Kalle o Mamma ut på en promenad..för när vi kollade på kartan så såg det ut som det inte var så långt till SS3..så vi började traska...o vi gick o gick...till slut möte vi en bil som stannade o frågade om vi KOM FRÅN STRÄCKAN! nej vi trodde ni gjorde det haha.. men sen kom det några killar på en 4 hjuling som hade lite koll..så vi gick ett par hundra meter o sen in på en liten skogsväg...spännande..så efter typ 2 mil (kändes det som haha) kom vi fram till sträckan o då var det nån som var hungrig också.


Rallyamning ;o)

Sen förflyttade vi oss 100m till, till ett vägbyte då vi kånkade upp barnvagn o allt på ett hygge.. (Tack Patrik för hjälpen)
Så där satt vi o hade det bra tillsammans med tessan, Patrik o söta Bella :o)

Och som sagt Kalle han somnade lagom till det drog i gång :o)

Så här roligt tyckte han det var ;o)

Sen fick vi veta att det fanns en kortare väg att gå tillbaka på - skönt det! O Vi hade sån tur att när vi kom ut till stora vägen kom Pappa o Kimmen där så vi packade in allt o åkte tillbaka till service platsen...lagom till Kalle skulle ha mat igen.

Tyvärr hände det en olycka på sträckan där vi satt innan (den gick 2 gånger) så den ströks.. Inget kul alls då det var en kompis till oss..men han ringde igår kväll och mådde efter omständigheterna bra...skönt det.

Bättre gick det för Daniel O Markus...de kom 2a (effter omöjliga Morgan Eriksson) och drygade ut sin DM ledning med ytterligare 2 poäng (totalt 3p nu)


Prisutdelning och sen Daniel, Kalle o Morfar


Postat av: tessan

tack för ett trevligt sällskap =)

2008-08-17 @ 21:22:16
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................