Städat...

Nu är det mesta städar efter midsommar.. Lite saker som gick sönder men inga dyra saker som tur var:
* En IKEA pall (fästen o allt hade gått av!)
* En plastmugg med sugrör
* Spade och kratta som vi köpt för o ha hemma när Gudsonen kommer på besök (söndertuggad!)

Tur vi satt ute på logen för där låg nog 8 Bullens korv på golvet dagen efter haha.. o Jordgubbar o lite annars smått o gott..

Hittade även en baksida till en Sony Eicsson telefon som återfås mot beskrivning ;o)

Nu när allt har lagt sig, är vi nöjda...Blev en lyckad midsommar om man räknar bort bråket när hobbyalkisarna skulle åka hem... Varför komma till en fest kl 13 o va sketfull? Va får man ut av det? Hur kul är det för oss som lagt ner både tid o pengar för att fixa en midsommarfest...

Eller som S , jag bad honom gå ut o sätta sig i car-porten (där det finns stolar o bord) för han satt o ramlade framlänges av vår köksstol.. Då skulle han åka hem för jag respekterade inte honom!! Hmm men sen att han sex-trakaserade alla tjejerna på festen (böjer du dig fram då du räkna med att jag stoppar upp den där bak) hmm.ÄCKLIGT!!  eller att han satt sönder vår ute stol som vi fått av mina föräldrar 2 veckor innan eller att han kissade på sig hemma hos oss det spelade inte roll! Hmm undra vem som inte respekterade vem!! Men han ringde iaf. och bad om urrsäkt dagen efter och erbjud sig att betala stolen..men den lyckades Daniel fixa till.

Eller det onödiga bråket...Jag o P , pratade ut.. jag sa va jag tyckte och tänkte (Sen att han inte ser va som sker bakom hans rygg är hans problem)  Vi bestämde oss för att dra ett sträck över allt och börja om.. Allt bra så länge.. När jag sen konfronterar M med att han ska erkänna va han försökte göra med mig för Daniel, vilket han också gör efter ett tag (Han Sa till Daniel att han skulle lita på sin sambo) Sen flyger P ut ur Bilen och ska slå på Daniel...hmm.. Why?? Han var inte ens inblandad.. Anne drar i väg Daniel och jag puttar tillbaka P , de kör iväg..men kommer tillbaka då o de glömt V haha..  Då ska P ut o slå Daniel IGEN!! (Avundsjuk eller va är det frågan om, inte Daniels fel att han har en trogen Sambo som älskar honom haha)
Senare får jag ett sms från P, jag vill inte bråka men va är det med din Pojkvän? Hmm MIN POJKVÄN, det var ju för f*n du som hoppade ur bilen och skulle slå honom!! Vilket jag också skrev tillbaka + att ingen ville bråka.. Men men.. Ingen förlust för mig..jag står för allt jag sagt...

Och en riktigt vän försöker inte hångla med ens kompis sambo!!  Eller va var det M sa om han och J - Det var ju innan de var seriösa och bodde ihop!! Hmm så innan man bor ihop är man inte SERIÖS? Jag var seriös från Dag 1 med Daniel..men alla har visst inte det så...

Jajja iaf. så blev midsommar trevligt...även om det regnade till kl 21, men vi hann med att klä stången och dansa runt den (efter det fick 2st plåstras om haha)
 Vi hann med lite lekar inne på logen och lite dans...Trevligt..

o Dagen efter åt vi frukost ute i trädgården i det fina vädret...underbart... vid ett långbord o alla rester..

Många kom och berömde maten och uppläggningen och det får vi tacka Ann-Marie för... :O)

Nä nu är det dags för lite mat...jobba inatt... men bara 3 nätter för sen är det Midnattssolsrally.. Kristianstad- Stockholm..






Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................