Helgen

Ännu en helg över...

I lördags hade vi bokat 6 månaders fotografering hos MarcuS i Eslöv.. Då det var exakt 6 månaders sen i var där nere sist.. Den 17 Juli var vi  och hämtade en motor till Micke och jag hade börjat få värkar i bilen ner :o)

Iaf. vi stannade till i Vinslöv först, fikade lite och Kalle fick b.la. en 6 mån present av sin mormor - En älg gung"häst" som heter ekorre, vi lånade även med oss fårfällen och så hade Mammas kollega Anita gjort en röd boll till Kalle.
Vi stannade även till borta hos sjuklingarna fam. Å/G och lånade Antons Bobbycar.

Sen begav vi oss med fullpackad bil mot Eslöv och Marcus, Kalle var jättetrött men hann bara sova i 30min i bilen innan vi var framme och då han bara sovit 30 min i bilen ner till Vinslöv så var han inte på sitt bästa humör..

Men det gick överförväntan (fast det syns på hans röda kinder hur trött han är) Vi fick många leende och trots alla klädbyten och blixtrar så var han på hyfsat humör hela kvällen...



Kvällen hemma hos Mamma o Pappa var dock inte lika kul, Kalle var övertrött..
Men till slut så somnade han men sov oroligt hela natten och vid 04:45 kände jag att mitt tålamod började ta slut så då gick jag in med Kalle till Daniel så jag fick sova lite ostört.

Vi tog det lugnt hela söndagen, Kalle följde med Mamma till affären och sov sen ute i vagnen i 3½ timme.
Sen dök Lillebror,Jennie o Mio upp... Jag o Lillebror bakade pizzabullar (4 plåtar var så nu är hela frysen full)
Jennie pluggade och Pappa o Daniel kollade på bilprogram.
Även Mormor kom dit o hjälpte oss o baka/Passa kalle...  När pizza bullarna var klara åt vi Söndagsstek - Och så firade vi Kalles 6 mån dag med tårta (till oss) och glass.









Så här glad blev Kalle när vi kom hem till gåstolen:







Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................