Onsdag

Då var det onsdag igen...

Nätterna går bra nu, Kalle somnade vid 22 tiden och sover till ca 8 - Skönt..
Sen är han vaken ca 2 timmar innan det är dags för första sovpasset o då sover han mellan 1-3 timmar.
Sen är han vaken ca 2 timmar igen innan det är dags för nästa sovpass och sen sover han ibland 30min på kvällen, det beror på..

Vi bjöd in oss på fika hem hemma hos Anne o Molle igår vid 14 tiden men reda vid 13 började Kalle bli trött så vi körde ner till Älmhult lite tidigare och gick en runda med vagnen så Kalle han sov lite innan vi ska bort till dem..
Det blev lite shoppad på Lindex + paket hämtning (Liberos up&Go paket)


Fast den med verktygen gick i blått istället...

Molle (hund) blev överlycklig när vi kom och Kalle var inte det minsta rädd för honom, märks att han är van med Mio nu och Mio är nog 3 gånger så stor som Molle. Vi fikade iaf och Kalle fick smaka lite glass  - mumsigt.

Kvällen hemma blev lugn, jag har fortfarnade träningsvärk i magen haha men Daniel tog en pass på orbitreken och då blev Kalle helt galen körde bort till maskinen i sin gåstol o stod o skrek o viftade haha.

Idag har vi inget spec. bestämt , Kalle ligger och sover nu..funderar på att köra ner till Älmhult och hämta den ny mixern och köpa kompostgaller till kakelugnarna så inte Kalle bränner sig sen när han vakar...behöver handla något till kvällsmat också...

Vi får se...




Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................