Vinslöv underbara Vinslöv..

Lämnade faktiskt Uthövdan i Torsdags :o)

Fixade lunch (Ciabatta) och körde sen till Kristianstad och lunchade med Marie på Volvo.. Skvallrade och sen körde jag hem till Vinslöv... Bort till Madde och Anton.. Tog en skön promenad i solen.. kollade på lite hus o så...Kollade Lansi och gick borton Mamma..Kollade Madde och Antons semesterbilder från Cran Canaria (avis)
Sen blev det skvaller med mormor :o) Hon är så rolig.. och efter det bjöd mamma på kvällsmat och efterrätt innan jag körde hem igen....Daniel var fortfarande i garaget så stannade till där... han fixade med vår nya släp..så ny funkar alla lamporna..



Ja och i Onsdags var jag och Daniel i Borgsby utanför Lund och handlade grejer till rallybilen.. Nya stol till daniel, lås till bagaget, balaklava till Pappa och ett LICO förkläde till mig :o)
Blev en liten trevlig roadtrip även om jag fick 2 cheeseburgare utan ost!! torrt.. ville ju ha naturell cheeseburgare.. vilken miss och såg det inte förrän vi kört därifrån..


Och igår var det väldigt lugnt här hemma... gjorde inte allt för mycket innan kl 15.
Läste alla!?! våra morgontidningar ute i solen...mamma fick ett erbjudanade att man kunde ge bort norra skåne i 1 månad så nu har vi den med + Smålandsposten.
Lagade middag (Kyckling,ris o sås) lagom till Daniel kom hem..
Sen körde jag till Älmhult..hämtade mina beställda skor på tornets fsk. (har fått vik där varje ons, fram till sem)
vidare till volvo..men delarna hade inte kommit än.. och efter det blev det Maxi... Citroner, makaroner, gräddfil, majonäs, pärondryck, grillkrydda och en flintastek.

Sen bort till garaget en stund och pratade med daniel och hans familj.. o sen hem och surfa lite..
och till kvällsmat blev det smarriga varma mackor med Champinjoner mums..

Idag ska jag igentligen städa så daniel fyller 24 år imorgon och ska ha kalas kl 15, men roligare att sitta här och Daniel är ändå i garaget... och Lennart är ute och jagar kaninbebisar...därför han är så tjock.

Harald hade sett Lennart när han var nere i skogen, han kom gåendes med en kaninbebis i munnen.. usch.. kan inte se på lennart med samma ögon längre.. små söta kaninbebisar..
Fast vi har inga möss eller sorkar heller längre så han ligger verkligen i haha.. vår "Lille" Lennart Petersson Larsson.. O han fyller snart 1 år, den 5 Maj.


Mars 2007                Juni 2006 (Första dagen hos oss)



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................