Dålig update och shopping

Ursäkta den dåliga uppdateringen men även i tisdags hade Kalle högfeber och ville mest mysa.
Och det var bara pappas famn som dög så jag passade på och fortsätta röja i extrarummet.. grejer som stått sen vi flyttade hit för 2 år sen och annat som bara blivit dit slängt.
2 fulla sopsäckar med kläder som ska skänkas och flera påsar med skräp..så skönt o bli av med..att kunna gå in i extra rummet... nu kan folk sova där inne utan att hoppa över banankartonger =)

Igår var febern lite lägre men han var fortfarande inte pigg och då Daniel var på SSR möte hela dagen tog vi det väldigt lugnt här hemma.
Lite hann vi dock med, som att torka av och bädda spjälsängen =)

Idag är busungen nästan som vanligt igen... mycket mys men även en hel del bus..

Jag passade på och ta en tur ner till Älmhult innan, lämnade tillbaka en tröja på Lindex och handlade ny mascara, trosor och nagelfilar.
Handlade lite basvaror på Netto, kollade rean på Gardroben, bortom IKEA o hörde om de hittat Kalles fina Geggamoja mössa som jag förmodligen tappade där förra veckan :( och sen avslutade jag på Team Sportia där jag handlade ny mössa och ullstrumpor till Daniel, han ska upp till Svenska rallyt och hjälpa till i besiktningen o då gäller det att vara välklädd.

Nu ska jag ta o fixa lite lunch sen ska jag fortsätta städningen på ovanvåningen.








Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................