Brand

Idag har jag och Daniel varit på första föräldragruppen, det var andra gången men första gången hade de glömt oss..
Och vi var yngst precis som väntat :O)

Vi gick iaf. igenom bedövning, de olika faserna o lite så... intressant men stolarna var ingen höjdare..fick ont i ryggen efter en halvtimme..

Efter det begav vi oss till centrum, lämnade in Daniels glasögon som glappade, hämtade nytt vax hos Daniel sponsor och åt lunch på Hartmans hörna på uteserveringen...så skönt väder även om det blåste lite..

När vi satt o åt kom det brandbilar på uttryckning men vi tänkte inte mer på det men sen när körde hem så var det rök på vägen precis vid infarten på Diö o så jag gick in o läste på smp.se , Där stod det att det brinner i en myr o i skogen precis vid järnvägen.. Och när Daniel skulle köra ner till Älmhult kom han bara 100m för sen var vägen avstängd för nu har det spridit sig o de har inte branden under kontroll o nu börjar det närma sig några hus.. inte kul alls..

Det kör brandbilar med jämna mellan rum här förbi o ambulans o räddningsledarens bil står en bit bort härifrån. Och när jag står på kullen i vår trädgård kan jag se vart det brinner..

Får hoppas de har läget under kontroll snart o att det inte sprider sig mer..



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................