Shoppat

Torsdag och helg för min del, njuter extra av den då det är min nästsista lediga torsdag för den 12e går jag upp till heltid igen.
Sista natten på jobbet gick rätt bra, trodde först jag åkt på UVI då jag var konstant kissig både igår o inatt men efter första rasten lugnade det ner sig.
Nätterna går extra snabbt när man har massa att skvallra om ;o)
Efter några timmars sömn hämtades pojkarna hem från förskolan, vi körde direkt till Älmhult där vi möte upp Anna som varit hos veterinären med Lowa, vi byte bil och barn åkte med henne hem.
Gud så skönt det var o sätta sig själv i deras bil, inget tjat eller gnäll...
Körde bort till skodej som hade 50% på allt då de ska stänga igen. Fyndade KAVAT sandaller till kalle med motorcyklar på till nästa år.
Sen åkte jag vidare in till centrum, Bh till mig och byxor till kalle fick följa med hem både från Lindex och Kappahl.
Daniel satte på kalle ett par jeans imorse men han ville ha mjuka byxor istället (mamma upp i dagen haha)
Och min favoritBh gick sönder förra veckan så det fick bli 2 nya svarta =)
Nästa affär blev klockaffären, kortade ner både min och daniels klocka så vi kan använda dem.
Vidare till JC och handla 2 svarta linnen som det ska tryckas på....
Och medans synoptik hade lunchstängt handlade jag lite på netto.
O vilken kundservice synoptik har, jag har 2 par glasögon.
Ett par billiga som jag har på jobbet och som fick åka rally i hässleholm, tyvärr lite väl mycket så en skruv åkte ut och de gick i sönder.
Det andra paret är ett par björn borg som jag köpte för en 5år sen, ena kudden vid näsan har försvunnit och så fort jag har böjt mig fram har den ramlat av, de har jag haft som reserv när jag inte hittat de andra och så har jag fått använda dem nu när de andra är sönder.
Jag visade berättade felen och hon försvann bak, 3 min senare fick jag tillbaka båda 2 lagade och tillfixade och hon ville inte ens ha betalt!!
Sista stoppet och där jag brände mest pengar blev Willys, o vilken lyx att handla själv...gå i lugn o ro utan 2 barn som ska ha en massa eller inte sitta ner i kundvagnen.
Tack Anna för barnpassningen!!
Barnen är fortfaranade i Uthövdan så jag ska passa på och sortera de där kläderna som bara samlas på hög på ovanvåningen och städa ur husvagnen.
Nähä städa var det ja...



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................