Min dag

Några dagar sen sist och jag har haft några underbara dagar.

I torsdags steg vi upp tidigt (5:30) hela familjen och åkte till Vinslöv, lämnade av Daniel på Skandiform och sen åkte jag och pojkarna vidare hem till mamma o pappas hus.

Tog det lugnt, kollade på barnprogram, lagade lunch och sen gick vi och möte Mamma när hon slutade, vidare till Matöppet och beställde bullar till fredagen.

Sen gick vi hemåt, jag duschade lite snabbt och sen åkte vi in till Hässleholm och Kappahls VIP dag med 30% i hela affären.

Jag hittade en hel del fint och till slut blev det en jeansfärgadtunika, en svart puffärmstopp och en oversize tröja i blått som jag fick av Mamma o Pappa i födelsedagspresent.

På kvällen lämnade vi pojkarna hos Mamma o pappa och åkte in till Kristianstad och åt på Kristianstads Resturang bara Daniel o jag, en av fördelarna med att Måns tar flaskan (även om han inte åt under tiden vi var iväg)
Vi började med förätt och sen åt jag jättegod fläskfilé, wokade grönsaker, stora klyftpotatis och chilibea och Daniel åt filéplanka , båda var jättegott och sen avslutade vi med marängsswiss =)
Jag lyxade till det med en cider till maten också - gott!

När vi kom hem sov Kalle redan i mamma och pappas säng och så det var bara o sätta sig i soffan och kolla på sveriges värsta bilförare innan vi gick o la oss.... Måns sov inne hos Mamma o pappa i resesängen halva natten och halva på mammas mage =)

Så jag fick sovmorgon ända till halv 9, en uppskattad födelsedagspresent då jag igår fyllde hela 24år Nu går det bara utför haha...



När jag kom ner på morgonen fixade Mamma o Kalle lyxfrukost och sen tog vi det lugn fram till Lunchen, som Daniel, pappa och mormor gjorde oss sällskap till.


Paket från Kalle o Måns = Trosor, strumpor och 2 trisslotter =)

När Daniel slutat jobba åkte vi hemåt småland igen, städade lite snabbt sen kom Daniels föräldrar och mormor på besök.

Och även idag har vi haft besök, av Zacharias, Nathalie och Anders.
Jag fick ett fint cultljusset i Löve Cult design
Killarna lekte som vanligt, bråkade lite och ja..som vilka 1½ åringar som helst.
Och jag o Natha traggade bebisar och förlossningar som vanligt =)

Men innan besöket hann Daniel o Kalle med ett besök i Barkhult för att meka med saaben och ja o Måns hann med både mys och duscha tillsammans.

Nu ska vi fixa Tacos här hemma sen blir det Melodifestivalen.



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................