Kräftskiva och sjukstuga.

Daniel sover, Kalle ligger i soffan och kollar på barnprogram och Måns sitter på golvet och leker och jag - jag har precis betalat räkningarna och nu hade jag tänkt blogga litegrann =)

I Lördags var vi som sagt på kräftskivan och det blev en bra fest, så pass att jag somnade i Ola och Fannys extrasäng och vinglade hem halv 8 på morgonen...
Det var en jättetrevlig fest med trevligt folk, god mat, roliga leker och bad i deras utomhus jacuzzi =)

På söndagen mådde jag därimot inte så bra, när vi fick barnen hemleverade vid middag hade jag helst gått och lagt mig igen... men det kan man ju inte, men som tur var kom Natha med familj och bjöd på fika och lekte med barnen så jag kunde vila i soffan =)

Resten av veckan har det varit barnen som varit dåliga, men feber, rinnande näsor och hosta, tyvärr verkar det som om Måns har samma skit som kalle - hostar tills de kräks vid läggningar...
Kalle har vi medicin till men den är från 2 år så Måns kan vi bara behandla med nässpray, alvedon och en blött handduk.

Även Daniel har åkt på förkylning och feber och idag är han hemma från jobbet efter att ha jobbat 2 dagar med 39-40 graders feber.

Nu hoppas jag bara att jag slipper detta, har lite ont i halsen så nu dricker jag massor av te, C-vitamin och äter halstabletter och håller tummarna.



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................