mammaträff

Det blev inget målande igår..Släpen var blött och när den väl var torr vakade Kalle så jag får måla den någon annan dag.

Idag har det varit fullt upp..
Jag steg upp "redan" 7:30 p hann både duscha o sminka mig innan Kalle vaknade..
Tur vi var ute i god tid för en gång skull,för vi skulle testa nya stolen idag men glömt ställa in bältet och jag visste inte hur..så efter lite kladdande spännade jag fast Kalle i babyskyddet och körde med båda stolarna i :o)

Kl 10-11:30 var det Babymassage hos BVC, vi hann även med att prata om inflektioner.

11:30 var det Babyträff hemma hos Fia och Alicia - Trevligt även om Kalle var jättetrött och sov mest :o)
Vi går gott (och onyttigt), gick en runda i Möcklen, bort till badplaten och en runda i villakvaternen och myste med barnen och tjabbade skit...trevligt som vanligt.



Sen körde jag och Kalle bort och hämtade Daniel när han slutade..Hem lagade kvällsmat sen åkte jag och Åsa ner till Friskis och svettis och testade Core, det var inte så ansträngade med Jobbigt...vi jobbade mycket med magen, ryggen och bäckenet..och Balansen...Känns redan att jag kommer ha grym träningsvärk imorgon,. skoj var det iaf. så det ska jag fortsätta med..

Jag hade tänkt testa Afro dans också på onsdag men när jag skulle skriva upp mig så var listan full och 14 reserver..men förhoppningsvis får vi plats nästa vecka..



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................