Helgen

Natten var ok, både iförgår o i natt men han sover väldigt oroligt och snurrar och har sig..men jag gissar att de har såna perioder där de har mycket att bearbeta på natten..

Då Daniel åkte ut till Barkhult och släpen igår och inte visste när han skulle komma hem tog jag och Kalle det lugnt..låg kvar länge i sängen och sen gick vi en runda med vagnen...nästa exakt 1 timme var vi ute o gick..tyvärr började det regna halvvägs..

När vi kom tillbaka hem hade Daniel gjort pannkakor så när de var uppätna och Kalle ätit sin mat (hemmagjort poatis o pasternackspure med köpe biffstroganoff) så åkte vi till Växjö..

Vi började på Jula där Daniel skulle handla saker till släpen sen hann vi även inom klädaffären bredvid som säljer märkeskläder (mest sportkläder), gick lite snabbt igenom men hittade inget kul..

Kalle däremot gjorde väldigt ljud ifrån sig både på Jula och Brandstorm (tror jag den heter) och sen inne på City gross, för det blev nästa stopp...eller ja allt ligger ju samlat... Där blev det iaf. storshopping... så nu har vi både full kyl,frys och skafferi :O)
Kalle var jätteduktig och satt i sin vagn och kollade på allt och gjorde sina ljud haha...

Kvällsmaten fixade Daniel - Afrikansk kycklinggryta och jag måste sägs..jag var VÄLDIGT SKÄPTISK men det var gott...och enkelt att göra så det blir det nog fler gånger.


Typ: Huvudrätter
Tillagningstid totalt: 1 time 10 min
Arbetstid: 15 min
Ingredienser: 4---12345678910 pers.
1/2 stk rödlök 
3 klyftor vitlökar 
25 g smör 
1 stk färsk chilipeppar 
2 burk krossade tomater 
650 g kycklingbröst 
1 stk citron 
1 tsk bordssalt 
2 knivspids färsk ingefära 
1/2 tsk pepparkorn 

Tillagning:
-Fräs lök och vitlök i en gryta utan att det tar färg. Tillsätt pepparkryddan och fräs ett par minuter.

-Häll i tomaterna och låt stå och småkoka. Gnid kycklingdelarna med citron och salt och lägg ner dem i tomatsåsen.

-Tillsätt ingefäran och låt grytan puttra på svag värme ca 45 minuter. Smaka av.

Vi hade ris och sallad till-.

Kalle somnade strax efter 9 och sen festade jag till det med Ben & Jerry glass



Även idag är Daniel i garaget och fixar släpen (som ska säljas) så jag o Kalle har haft mysmorgon.. Kollat på Nalle Puh på tv och gosat i sängen... Nu sover han igen och jag ska passa på och äta lite frukost...sen tror ja jag ska ta med Daniel ut på den långa promenaden (När han kommer hem)...glömde stegräknaren sist och vill veta hur långt det är..


Postat av: Therese o Nellie

Hej Anna!

Jag har inte hunnit tvätta jackan än efetr flytten i helgen. Ska fixa det i veckan och så fort jag gjort det hör jag av mej till dej så får du kontonummer. Hoppas ni haft en fin helg. Kram.

2009-01-25 @ 19:57:31
URL: http://fesan.webblogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................