helgen

Kalle ligger och sover så får passa på och skriva om vår helg.

Skrev sist om torsdagen och vi har hunnit med en hel del sen då.

Vi åker ner till Vinslöv i fredags efter Daniels besök på VC, han fick träffa en kines som ville skicka honom akut till Ljungby men riktigt så illa är det inte.. så till slut fick han recept på en inhalator, så får vi se om det hjälper..

Blev ett pit-stop i Hässleholm på vägen ner också... jag glömde packa ner ett Linne och jag vill gärna ha det när jag ska amma ute..min mage ser ju inte riktigt ut som innan..så snabbt in på H&M, Blev ett brunt linne till mig och Kalle fick en snobben scarves och 3pack strumpor :o)

Vidare hem till Mamma o Pappa, lagom i tid för lite mat för Kalle och sen när Mamma kom hem från jobbet gick vi ner till Lansi, köpte en esprite body/skjorta till Kalle som han ska ha på sig på Namngivningen och sen gick vi bort o hämtade Mormor för kvällsmaten serverades hos Mamma o Pappa - Pizza :o)
Lillebror, Jennie o Mio gjorde oss sällskap också..

När vi ätit upp o Kalle fått lite mat åkte Jag, Daniel, Kalle o Mamma in till Hässleholm och besiktningen inför Snapphanerallyt.. och så rekade vi lite på Hovdala.

Sen hem till Vinslöv igen för lite sömn...

Fast på morgonen fick jag lite ostörd sömn tack vare min snälla mamma som tog Kalle för lite mormormys och långpromenad med vagnen så vi fick nybakade frallor till frukost.

När frukosten var uppäten och matsäcken packad åkte vi mot Hässleholmsgården där start o mål var.
Där hann vi med mycket rallysnack och lite fotografering...Snälla MarcuS tog an oss igen.. dock lite mindre mage och mer kläder på denna gången ;o)


Efter det åkte vi ut till SS2, hela gänget :o) Till en gamböj där ALLA gamarna var..
Lite fin bilåka o en snurrning fick vi se.

Kalle sover gott i Babybjörnen på min magen. (vad kusin steffen gör vet jag dock inte ;o)

Vi såg alla bilarna på SS2 sen åkte vi till Hovdala o det kända kullerstensvägbytet där Lillebror, Jennie o Mio redan var..


Här fick vi se desto mer action...
Några som snurrade , Tom tvärtom (Som frontalkrockade med mig på sponsordagen) hade högst fart in i vägbytet o fastnade i sanden så Daniel fick putta lite.



Sen åkte vi tillbaka till hässleholmsgården för lite resultat o mer rallysnack innan det blev kvällsmat i Vinslöv.

Jag som var riktigt trött lyckades hålla mig vaken hela vägen hem, Kalle somnde dock vid vinslövs skyltarna :O)



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................