Veckan

Veckorna bara försvinner  iväg..

I Måndags gjorde vi inget spec. bara va hemma o tog det lugnt.

I tisdags var det IKEAs 50 års jubleum.. Jag,Kalle och Anne åkte dit, åt frysen prinsesstårta, tog familjefoto i 50tals miljo, gick panda rundan och provsmakade pepparkakor och korv :o) En pall till köket, 4st röda underlägg, lite tyg, en lapp och glödlampor fick följa med oss hem :O)
Sen gick vi med Sund o Glad på kvällen.

Onsdags kom Mamma upp, vi åt lunch här hemma innan vi åkte på BabyCafet, sjung o fikade sen blev det IKEA för oss igen..Mamma ville ju också dit.. o då fick ett 3pack saxar och en burk till mina flingor följa med hem :o)
Kvällen tog vi det lugnt o Kalle fick mysa en massa med sin mormor

Igår körde jag och Kalle hela silverratten (ca12mil) och kollade Roadbooken, Kalle somnade efter halva SS1 och vaknade precis innan mål på sista sträckan...Härlig väder var det med...det SNÖADE! 2 älgar fick jag också se...spännande  o komma över ett krön o det står en älg på vägen..men han hoppade snabbt in till sin kompis i skogen när vi kom.
Sen hade vi Silverrattenmöte på kvällen

Idag har vi varit i Barkhult o hälsat på Kalles Farfar o Faster o hämtat lackade delar till FEF och lämnat lappar i Häradsbäck..
Ikväll blir det lyftning av bromsar (jippie) om vi kommer in i bilen..den står uppe på lyften utan hjul.. och sen familjemys..

Och imorgon blir det GE-KÅS med Kalle o Mamma.. o Daniel åker nog på Rally i Nässjö..








Postat av: tessan

ha så trevligt i ullared idag =)

2008-11-01 @ 09:14:25
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/
Postat av: Therese o Nellie

Ah okej de förklarar alla era ikea besök, hihi.

Nej de e verkligen inte kul med all penicillin men förhoppningsvis blir hon väl frisk som en nötkärna som vuxen efetr allt hon råkat ut för nu. Hoppas helgen avrit bra, kramar.

2008-11-02 @ 11:12:07
URL: http://fesan.webblogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................