Fredag

Fredags sov vid till kl 11 (skulle gått upp kl 10 haha)
Duschade o åt snabbfrukost o begav oss mot Kristianstad o först Biltema där Daniel fick shoppa loss, fattades ju en hel del i garaget nu när det flyttat hit.

Sen vidare ut till EKO! där vi mest gick o tittade men hittade ändå lite, b.la dessa söta bodys med formel 1 bilar o tillhörande mössa (ohnej vi ska inte ha en pojke vad vi vet ;o)

image725

Sen var det dags för mat.. Subway som vanligt..mums..Träffade Faster Anki också så vi hann med lite skvaller innan det blev fönstershoppning, det finns så mycket fint till bebis o så handlade vi födelsedagspresent till Linnea innan vi åkte till Vinslöv o hämtade Mormor o sen vidare hem till mamma o pappa för lite god kvällsmat, jag somnade på soffan efter maten som vanligt.
Efter jag visat Vagnen vi ska ha för mamma o mormor på nätet skjutsade vi hem mormor o begav oss hem till Fam. Åberg/Gustavsson, Möts av Anton i hallen som utbrister Mage när han tittar på mig och Allibiiil (Rallybil) när han ser Daniel, han är ju så söt att man smälter bara man ser honom.

image726

Vi hann med lite mys innan Anton skulle sova...Sen fick Kimmen och Daniel ett ryck o började montera ihop deras nya kök haha...de hann med några skåp innan det var dags för Fika o lagom till det tittade Marcus inom som hade med våra efterlängtade hallmöbler som var slut i Älmhult :o) Tusen Tack..

Vid halv 2 var vi hemma i Diö igen :o)


Postat av: Lou

Men sömn behöver man ;D
Har du något musiktips till mig? :)

2008-03-02 @ 23:37:38
URL: http://cigaro.blogg.se
Postat av: tessan

vi köpte med såna "kill" kläder innan vi viste vad det var för kön. men bella hade på sig sånt iaf, kan ju ha rosa byxor osv till om det blir en tjej ;P

hihiu vad gulliga kommentarer från anton :)

2008-03-03 @ 14:58:57
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................