Sjukling

Idag har jag haft en sjukling att passa upp hela dagen..

Daniel mådde lite dåligt igår kväll men åkte till jobbet ändå.. men han hann inte mer än dit förrän han spydde..Så det var bara att sätta sig i bilen och åka hem igen..
Sen har det fortsätt så hela natten med 1 timmes mellanrum fram till kl 6

Så skönt att vi har 2 badrum och extra rummet där nere som han kunde sova i.. så förhoppningsvis klarar jag mig från det.. Han har haft feber och frossa också men en alvedon hjälpte mot det..

Så idag har jag passat upp honom med avslagen Coca-cola och kräm..  För han har varit bannlyst från köket och ovanvåningen..

Men passade kom det en Avi med posten idag om att rallyfilmen han beställt kommit så den var jag och hämtade ut idag med...perfekt när han ändå bara fick ligga på soffan.. Det var från Karlskronapokalen och han o pappas avåkning var med :o)



Men nu efter lite soppa till kvällsmat verkar han piggare så imorgon börjar han på sitt nya jobb..Jobba 3 veckor sen har det semester och förhoppnings flyter det på med 2v. pappledigt sen också....

Imorgon har jag inte spec. planerat.. blir en runda ner till Älmhult bara och handla rakskum så jag slipper en skäggig sambo

Och förhoppningsvis kan vi äta de första jordgubbarna från vårt land imorgon också...var ute o kollade ikväll o de var klara till 95% :o)




Postat av: tessan

hoppas han kryar på sig!!



sån tur hade ju otto, först 3 v semester o sen blev han pappa ledig medesamma , fast vi kunde ju visserligen planera in det så som tur va medtanke på att vi visste datumet =P

2008-06-17 @ 21:21:46
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/
Postat av: emma

Vi hade också bokat tid hos ett riktigt proffs för att fotografera. Men så bestämde sig lilla knyttet att komma ut 2 månader för tidigt, så det blev inget :( Lite synd. Fick panikfotografera magen lite på sjukan, men inte alls så bra som det kunnat bli. Långt ifrån ..

2008-06-17 @ 22:20:28
URL: http://litenemma.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................