Lite allt möjligt

Igår hade vi babyträff här hemma..
Vi åt pastasallad, tjabbade, lekte med barnen, promenerade och drack glögg...o massa till..
Trevligt var det iaf. vi har blivit en liten egen Mammagrupp, vi är 5st totalt och de andra 4 går i samma föräldragrupp o sen går jag på babysim med 3 av dem och jobbar tillsammans med en av dem..
o Alla har vi något med IKEA o göra haha... blir väl så när man bor i/utanför Älmhult.

Kalle är yngst med inte minst.
Alicia är äldst sen kommer Elma och Olof
Och sen är Erik 1 månad äldre än Kalle.



Sötnosarna Alicia,Kalle och Elma


Kalle fick smaka ALicias majskrokar - mums


I natt hade Kalle ingen rolig natt...först o främst försöke vi lägga honom tidigare (strax efter 8) för i vanliga fall somnar han inte förrän framåt 23:30, han brukar ligga o tragga i 30-45min innan han kommer till ro..
Men det gick så där med det.. han somnade till slut vid 22 tiden ,men sen vaknade han vid 1 , försökte ignorera honom men han gav sig inte förrän han åt mat *suck* sen vaknade han igen vid 3 men då fick jag honom till o somna om och sen vaknade han igen vid 8, då väckte jag Daniel så han fick gå upp med Kalle.. så jag kunde ligga kvar o morna mig.
Daniel satte Kalle i hoppgungan o det var uppskattat, han har kommit på hur man ska göra nu o hoppar för fullt :o)

Vi har även hunnit med Babysim idag, Kalle åkte dit i pyjamas :o)
jag fick bada med Kalle idag igen för Daniel är lite förkyld..
Vi dök o gjorde "torpeddyk" , det gick jättebra.. men JAG fick 2st kallsupar..vet inte vad jag sysslade med.
När vi var duschade o klara körde vi bort o lämnade av Daniel på Volvo som hämtade hem vår V70 - Lagad o det blev betydligt billigare än 20.000 Skönt det...


Kalle sover ute nu om dagarna och det funkar jättebra... Brukar gå runt Anna-Lisas hus när han ska sova o jag brukar hinna gå ca 30m innan han sover :o)
Stannade o pratade med Anna-Lisa o Fanny både igår o idag.. Fanny är så söt..hon är fårhund o vallar ALLA som går på trottoaren, Anna-lisa har precis blivit prensionär o fyller 65 år på Söndag så vi får gå bort med en blomma till henne då.. Hon har varit så snäll mot oss sen vi flyttade hit, Kalle fick ju en massa fint när han föddes och jag har fått äppel o grejer.

Imorgon ska vi lämna bort Kalle för första gången....eller ja...kortare stunder har vi ju lämnat bort honom innan men imorgon ska Mamma o Pappa hämta Kalle i Osby sen ska de på kalas hos Jennie (Lillebrors Sambo o Kalles fadder)  som fyller 20 år och sen på kvällen kommer Mamma o Kalle hit igen.. För jag o Daniel ska på Julfest med Daniels jobb..VD fyller 60år o företaget 35 så det lär bli en stor fest :o)





Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................