Update

Dags för lite uppdatering:

Bröstproblemen: Vet inte om det var mjölkstockning men ont gjorde det iaf. men vetepåsen,fettvaden, massagen och duscha varmt gjorde susen även om det gjorde ont att amma på bröstet några dagar efter.
Kalles svullna bröstvårtor berodde på hormoner från mig och var helt normalt - skönt!

Öppet Hus på Söderpark:
Så fin skolan, fritis och förskolan blivit. Träffade massa folk man inte träffar i vanliga fall och Kalle blev beundrad av många :o)

Fredagen:
Gjorde vi inte så mycket.. Var bara hemma o tog det lugnt.

Lördagen:
Körde vi ner till Vinslöv tidigt, Daniel hjälpte Kimmen med tvättstugan och Jag, Kalle och Mamma åkte in till Kristianstad i ösregnet...Jag handlade en topp och klänning på H&M och en topp på Cubus.. hittade en massa fint till Kalle också men det köpte Mamma (Kalle har världens bästa Mormor) När vi skulle hem var jag typ 30 sek från att få parkeringsböter... men vi hann till bilen först :o) Kalle var snäll o sov hela shoppingturen :o) 
Avslutade med popcorn, skitsnacka och Gullungemys hos fam. Åberg/Gustavsson

Söndagen:
Tog vi sovmorgon sen mekade Daniel 240, jag målade gardroben i "fulhallen" , tog upp de sista potatisarna i landet och rensade i min gardrob.

Måndagen:
IKEA besök... men bara hälften av det vi ville ha fanns hemma så får bli ett besök till denna veckan.

Tisdagen:
Skulle vi skrivit faderskapspapperna men tanten var sjuk. Så jag har rensat lite i köket (har fått lov av Daniel att handla lite nytt på IKEA om jag rensar ut lite gammalt)  o Daniel har mekat 240.
Nu i eftermiddag vilade vi hela familjen...30min som blev 3 timmar :o)

Jag har även löst in min Licens idag... blev lite kortare uppehåll än jag tänkt.. Jag ska åka Dackefejden med Daniels Bror Tobbe.. velade lite hur jag skulle göra med Kalle.. men Mamma tar hand om honom och jag får Amma på servicen och sen har jag en hel del fryset som vi tar med så han inte ska behöva vara hungrig om det skulle hända något..

Annars ser veckan ut så här:

Onsdag: INGET :o)

Torsdag: BVC besök o sen SIlverratten möte .

Fredag:
Daniel ska till VC och sen åker vi till Vinslöv.

Lördag: Snapphanerallyt

På fredag är Daniels sista dag på Halvtid... har verkligen varit lyx att ha han hemma så här länge.. först 2v. semester och sen hans 10 pappar dagar på halvtid.. Nu är Kalle o jag redo att vara hemma själva hela dagarna.

Vår lilla Kalle ja.. 6v. på fredag.. Han verkar ha kommit in i nån fas eller nåt.. han vill inte sova.. o när han väl sover, sover han jätteoroligt.

Anmälade oss till Babysim idag också..i Oktober drar det igång..spännade.. bara han inte gör som hemma o somnar i badet haha..

Nu är det nån som är hungrig..




Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................