Ljungby

Igår var vi i Ljungby som sagt, fast först var jag en runda i Älmhult, kopierade lite papper på AP-DÄckservice o hämtade ut mina glasögon.

Sen begav vi oss till Ljungby, tog en varsin hamburgare på Mc.D innan vi skulle träffa läkaren på barnmorskeavd. på Ljungby sjukhus men tyvärr fick han en akut operation så vår tid blev flyttad 1 timme, så då passade vi på o gå en sväng i Ljungby b.la. till Brio butiken där de hade extra pris på City korgen som vi ska ha så jag ska dit någon dag nästa vecka o inhandla en sådan :o) O vi hann även bortom Lindex där jag köpte en lite hjälm mössa i samma mönster som bodyn jag köpte på Lindex häromdagen.

Sen traskade vi till sjukhuset igen... Läkaren var stressade o jag fattade inte hälften för han mumlade, fattade inte först att han sjukskrev mig utan fick fråga. mitt SF mått var iaf. 27 o bebis hjärta slog så fint.

Känns lite tråkigt att man inte ska jobba mer men ändå väldigt skönt...för innerst inne vet jag att jag inte kan fortsätta jobba, även om jag hade dåligt samvete igår när kl närmade sig jobbedags...varför vet jag inte... Men jag är van att alltid jobba... sen jag började jobba på allvar 05 har jag varit hemma sjuk max 7 dagar totalt om ens det... jag har jobbat med bihåleinflammation, UVI, förkylningar, feber o sprängande huvudvärk.. Men nu ska jag njuta av att vara hemma o ta hand om mig och bebis...

I natt var första natten på länge jag kunde vända mig om utan att de gjorde ont.. så för min egen skull är det helt rätt... jag måste orka med vardagen också.. inte bara jobba för att jag ska... Man måste må bra...




Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................