Snart dags...

Har nästan varit fullt upp hela dagen..

Tobbe kom vid halv 9, åt vi frukost sen körde vi o hämtade Linnea som skulle åka med oss till Virestad..
Sen full fart eller ja iaf. i 80 mot Ljungby.. så klart ösregnade när vi var framme på Däckia, men Benny var snäll så vi fick köra in hela ekipaget och lasta av inomhus. Så nu är rallybilen fit for fight igen...
Sen fick jag köra upp rallybilen på släpet, har aldrig gjort det innan men det gick skitbra :o)

Sen tvingade jag tobbe att köra till Jem och Fix haha... Kollade dynor och bröstpanel.. Ska ha vit eller betsad bröstpanel i hallen så fort vi målat om.. Sen körde vi vidare till ÖoB, handlade lite kexchoklad o toapapper haha..

Sen hem till Uthövdan.. trött!! höll på att somna i bilen hem så fick ha full värmen/kallt för att hålla mig vaken..
Hann vara hemma själv en stund innan Daniel kom hem... Nu var jag riktigt trött..så trött att jag mådde illa.. så la mig för ett vila mig 10 min sen åt vi fiskgratäng innan jag fick nog och gick o la mig och sov i 2 timmar..

Sen blev det Älmhult o först JC där det inhandlades ett grönt linne.. vidare till Trendhouse men där var inget skoj.. Team Sportia nästa.. samma där..eller ja hittade en sporttop jag vill ha men den var högst upp så orkade inte fixa med det så handlar den nästa gång jag är i Älmhult.. sen blev det Hartmans hörna där jag hade paket o hämta, alltid lika kul :O)

Bankomaten nästa och tog ut pengar till imorgon innan vi körde till MAXI... o vilken Svensson shoppning det blev haha.. Gäller o handla när man väl är nere i Civilisationen :o) Vara danska grannar bara skrattade åt oss o vår fulla kundvagn... fast 4 påsar grillbriketter och lennart mat o kattsand tog ganska så stor plats..

Till kvällsmat blev det pizza...mums..längesen man åt det sist...

O nu är det strax dags för sängen, tror jag har allt under kontroll inför morgon dagen.. Overall, hjälm, balaklava,nackrage,skor och tidtagarur är packade.

Håll tummarna för oss imorgon... Kommer bli en spännade dag om vi ska hänga med sverigeserien ledarna i klassen :o)

Som sagt... VINST ELLER VINSCH... Vi får hoppas på Vinst eller iaf. vinst i dm:et



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................