Rally heela helgen..

Vår rallyhelg började redan i fredags då vi skulle besiktiga rallybilen i Kristianstad. Vi anlände vid 11:50 och skulle bara lasta av ? men icke? Bilen vägrade starta, den hade gått hur bra som helt dagen innan så vi lastade. Så det var bara till att öppna motorhuven och börja leta, efter 2½ timme och snälla bilprovare som hjälpte till gav vi upp, då hade vi bytt allt som det kunde varit utan fördelare. (Tack Magnus Forsman för lånet av delar) Så vi åkte hem till mina föräldrar för att meka vidare då det fanns en fördelar i ett garage i vinslöv, men fördelaren var det inte! Då var vi väldigt nära att ge upp och avanmäla oss till Lille Mats men beställde oss för att kolla så det inte var kabelbrott iaf. Men visst var det de, så vi ringde snabbt för att få en ny tid och det fick vi, Tack! Kopplade till släpen och begav oss mot Kristianstad, skulle precis svänga ut på 21:an *pang* vi tappade Rallybilen.. Vi hade glömt att lägga den i växel och dra handbromsen så när vi accelererade ramlade bilen av men som tur var stod framhjulen kvar på släpen.. kön växte bakom oss och vi kom varken fram eller tillbaka, men det löste sig genom att Daniel lyfte släpen och jag backade ner den, men det var några svettiga minuter innan vi kom därifrån. Efter det körde vi i rallybilen in till Kristianstad och besiktigade med blankpapper. Sen åkte vi hem och lämnade tillbaka Aimeé, tråkigt men nödvändigt,.. Efter det blev det pizza med familjen.


 

Lördag var det dags för kongen och jag skulle åka med Magnus Forsman startnr 173.
Körde tyvärr bara 2ss då ss 3 blev helt strucken och på ss4 strucken vi de 20 sista bilarna (p.g.a olycka) så där fick vi en en konsturerad (stavning?)tid. Men det gick bra och noterna funkade bra, sa Mange iaf. ;O) nej men det kändes bra. Men konstigt nog hade vi bara repor på min dörr och kofångaren var bara sönder på min sida haha..men som madde sa "jag har paddlar kanot med Magnus Forsman och det säger Allt!" haha.. I mål kom vi iaf. som 6:a av 9 imål o 11 startande.

Söndagen

Så till Lille Mats:

Körde fösta tävlingen med VOC:aren sen trädkramningen i ekratten , sletna sommardäck men skoj hade vi!

Sp1 gick hyfsat men tyvärr la intercomen av i första kurvan så jag fick peka och skrika hela rundan, i mål kom vi men tyvärr med trasig servo.

Sp2 (Utan servo men med intercom) gick ännu bättre och vi förbättrade oss med 8 sek.

Sp3 Hade vi bra tempo ändå tills första kullerstens vägbytet andra varvet där hade vi FÖR bra tempo och snurrade mitt framför publik och så klart M4S och Morgan Hansson , men det bjuder vi på för vi hade en riktigt rolig dag på P2. (Och vi hade faktiskt 1 sek bättre tid än första runda även om vi snurrade)


 

image51

Miriam och jag innan starten på Kongen

image52

Jag och Magnus och sveriges fulaste VOC.

image53
Jag och Daniel, Lille mats (Här snurrade vi sen)



Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

............................
    RSS 2.0............................